Konferencja "Efektywność energetyczna w przedsiębiorstwach komunalnych"

Jak osiągnąć efektywność energetyczną w przedsiębiorstwie komunalnym? Odpowiedź 27 kwietnia podczas bezpłatnej konferencji online

Redakcje miesięczników "Przegląd Komunalny" oraz "Energia i Recykling" zapraszają we wtorek 27 kwietnia br. na konferencję online "Efektywność energetyczna w przedsiębiorstwach komunalnych". Szczegóły wydarzenia na stronie efektywnosc.abrys.pl.

Wzrost cen energii, ciepła, chłodu czy wody skłaniają do szukania rozwiązań, które przyczyniają się do podnoszenia efektywności energetycznej w przedsiębiorstwach komunalnych. Coraz więcej z nich poszukuje technologii, które pozwolą zoptymalizować wydatki na energię oraz obniżyć koszty codziennego funkcjonowania.

W obliczu wysokich cen prądu, zmieniającego się klimatu czy coraz powszechniejszej suszy, konieczne jest wdrażanie rozwiązań, które pozwolą zwiększyć wydajność gospodarki komunalnej przy jednoczesnym zmniejszeniu kosztów eksploatacji w podmiotach ją obsługujących.

Zapraszamy do wzięcia udziału w bezpłatnej konferencji poświęconej zwiększaniu efektywności energetycznej w przedsiębiorstwach komunalnych. W programie kilkunastu gości reprezentujących różne segmenty gospodarki komunalnej, którzy opowiedzą o swoich doświadczeniach związanych z modernizacją przedsiębiorstw, a także prawnicy, samorządowcy, analitycy.

Więcej faktów o efektywności energetycznej w przedsiębiorstwach komunalnych poznać będzie można podczas konferencji online już 27 kwietnia 2021 r., na którą serdecznie zapraszają redakcje "Przeglądu Komunalnego" oraz "Energii i Recyklingu". Udział w niej jest bezpłatny, a rejestracji można dokonać poprzez stronę internetową efektywność.abrys.pl.

Załączniki: