Międzynarodowy Kongres Ochrony Środowiska ENVICON Environment

Międzynarodowy Kongres Ochrony Środowiska ENVICON Environment, który odbędzie się w dniach 16-17 października w Poznaniu będzie, jak co roku, największym spotkaniem branży ochrony środowiska w Polsce z udziałem przedstawicieli Komisji Europejskiej oraz najważniejszych osób związanych z branżą, począwszy od ministrów, posłów, senatorów i prezesów wszystkich kluczowych instytucji oraz bardzo licznego grona decydentów. W roku ubiegłym w Kongresie wzięło udział ponad 700 osób. W pierwszym dniu odbędzie się Uroczysta Gala Kongresu. Wieczór ten łączy ceremonię wręczania nagród i wyróżnień, koncert gwiazdy estrady oraz bankiet, który jest doskonałą okazją do rozmów kuluarowych. Galę poprowadzi Oliver Janiak, a gwiazdą wieczoru będzie Varius Manx z Kasią Stankiewicz.

Tematyka Kongresu to: regulacje prawne i rozwiązania finansowe w ochronie środowiska i gospodarce komunalnej, gospodarka odpadami, gospodarka wodno-ściekowa, gospodarka o obiegu zamkniętym, odnawialne źródła energii, zielone technologie i innowacyjność w gminach.

Więcej informacji znajdą Państwo na stronie internetowej: www.envicon.abrys.pl

Załączniki:
ZałącznikRozmiar